onsdag den 18. april 2012

Sidste nyt....

Lige for tiden har jeg desværre ikke så meget energi, men jeg har da lige været ude med kameraet i dag. For jeg opdagede jo ved et tilfælde, da jeg var ved at bakke ud fra gårdspladsen, at nogle af mine Narcisser var sprunget ud.
Så da jeg kom hjem gik jeg med det samme ind efter mit kamera, også kunne jeg lige så godt gå en runde.

Fine spinkle lyse Narcisser.
Og ovre i hækken var der også nogle der var sprunget ud;

En af Narcisserne i hækken.

Nu er det liiiiige før de første Tulipaner springer ud;

Første Tulipan.

Forleden dag da min "havenisse" kom hjem fra arbejde, havde han "godter" med til sin Mamse <3
som han ved ligger herhjemme og er lidt små sløj.

5 stk. nye Roser <3

1 stk. "White Queen", alm. haverose
1 stk. "Velvet Queen", alm. haverose, som på billedet ser ud som om den er lavet af det blødeste fløjl.
1 stk. "White Apollo", slyng rose
2 stk. "Red Apollo", slyng rose

Fine roser, købt i Løvbjerg til 20 kr. pr. stk. (Hvis nogen skulle være interesseret.)  De ser fine og sunde ud, med små fine nye skud på.
Ind til videre står de ude i garagen sammen med de andre indkøbte planter, der heller ikke er kommet i jorden endnu. Der har været nattefrost, (og i går sne!!!) Så det gør nok ikke så meget, at de ikke er kommet ud i jorden endnu.
Desuden er jeg også for træt til overhovedet at gøre noget som helst.
I øjeblikket tager jeg det lige lidt stille og roligt, også må vi se om ikke jeg snart kan få nogle svar på, hvorfor min blodprocent er så lav. For jeg savner at gå og rode ude i jorden. Desuden er der 117 projekter der skal laves ude i haven, jeg har slet ikke tid til at være syg.

Nå men ha´en god aften, håber at kunne bringe noget mere positivt næste gang.
Hygge fra Mamse :-D

20 kommentarer:

 1. En hyggelig havenisse du har. Roser for evigt (næsten) holder bedre end en buket
  Rigtig god bedring. Nu kommer varmen forhåbentlig snart. Mon ikke det vil hjælpe? :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er hyggelig min havenisse. ;-D Hvor har du ret. Roserne kan jeg forhåbentlig få glæde af i mange år :-D
   Åh ja varme :-D Jeg trænger til noget sol og varme. Håber det kan hjælpe lidt. Men det bliver nok ikke så pokkers meget bedre før jeg får min blodprocent op igen.

   Slet
 2. Ja, jeg har vist sagt det før, gid jeg også havde sådan en havenisse:-) Håber for dig at energien snart vender tilbage i dette dejlige forårsvejr

  SvarSlet
  Svar
  1. Den slags "havenisser" hænger desværre ikke på træerne. Jeg kan ikke engang prale af, at jeg fandt ham. Det var nok mere ham der fandt mig ;-D
   Ja Bente, de har lovet dejligt vejr i den kommende tid. Skønt :-D

   Slet
 3. Det tror pokker, at du ikke har meget energi, når den er gal med blodprocenten. Forhåbentligt bliver det snart bedre. hvor findes der i grunden mange forskellige tazetter og allesammen kønne.

  SvarSlet
  Svar
  1. For pokker man kan være træt når blodprocenten ikke er som den skal være. Den var ellers lige steget fra 5,1 til 5,6 også fik jeg lige afvide i dag at den er faldet igen. Håber da snart vi finder ud af hvorfor.
   Ja for søren der findes mange smukke Tazetter, den ene skønnere end den anden. Og som de dog kan dufte :-D

   Slet
 4. Søde Mamse jeg håber snart, du får det bedre. Det er da ikke til at holde ud og ligge der, når du hellere vil i haven og i gang med alle dine projekter.
  Jeg har narcisser magen til dine, de er bare så kønne.
  Hils din havenisse og sig, at det er godt, han er god ved dig, og at han skal passe godt på dig :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth, håber godt nok også snart "vi" får styr på blodprocenten. Ufatteligt så træt, og forkvalmet man kan være...pu ha...
   De er bare så skønne de Narcisser. Nu varer det heller ikke så længe inden de springer ud dem, der omme i mit surbundsbed.
   Jeg skal nok hilse min havenisse når han kommer hjem fra arbejde i morgen tidlig :-D
   Knus

   Slet
 5. Håber for dig at du snart får det bedre og kan få din blodprocent op igen. Sødt med nye roser, han er vel nok betænksom.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ulla, ja jeg håber også snart vi får min blodprocent op :-D
   Ja min havenisse er god til at overraske mig med søde gaver som han ved jeg sætter pris på fks. når han om foråret plejer at komme ind med den første Bellis, Vintergæk, eller når han "plyndre" et Syrenhegn til mig. Jeg ved godt jeg er heldig :-D

   Slet
 6. Først og fremmest god bedring. Jeg håber, at der snart kommer styr på blodprocenten, for det er da ikke sjovt at være så træt. Slet ikke, når du nu også at fået så mange nye planter, der skal i jorden.
  Fine billeder du viser, især tulipanen må da være et løfte om, at lunere tider må være på vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nina :-D
   Tror nu nok planterne klarer sig, i hvertfald ind til videre. Men de skal i jorden snart.
   Ja selv om jeg synes det har været umanerligt koldt de sidste par dage, med sne i går morges!!, så kan jeg se på planterne, at de mener det er forår for alvor. Også lover de jo helt sommertemperaturer her de kommende dage. Så mon ikke tulipanbedet til den tid "eksploderer" i farver? ;-D

   Slet
 7. Kære Mamse - en dejlig havenisse du har fundet dig der!
  Det kan være du får det bedre, når vejret forhåbentligt bliver varmere.... ja og når du får styr på blodprocenten, selvfølgelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for søren Bente det håber jeg :-D
   Glæder mig til vi får noget mere varme i vejret. Selv hvis jeg ikke kan lave noget, kan jeg vel sidde og blunde i en stol :-D

   Slet
 8. Ja, det er ikke sjovt når blodprocenten er så lav, stakkels dig :-(
  Den bedste kur skulle være rødvin, og om ikke andet bliver det hele jo lidt sjovere, men det er nok ikke en god idé i for store mængder, når du skal kunne plante også :-)
  Det var en sød tanke at komme hjem med roser til dig, dejlig havenisse du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ski ikke så sjovt :-D
   Ha ha det kunne ellers være sjovt at gå halvsnaldret i haven, (så kunne man da om ikke andet gi´naboerne noget at snakke om) ;-D
   Nej seriøst må jeg hellere holde mig fra alkohol, det harmonerer ikke så godt sammen med den smertestillende medicin jeg får. (Jeg rører aldrig alkohol af samme grund.)
   Ja det var bestemt sød af min havenisse, at komme hjem med roser til mig. Han får jo heldigvis også glæde af roserne :-D

   Slet
 9. Kære Mamse. Også en lille hilsen fra mig, håber de snart får styr på den blodprocent, så du kan få det bedre og komme ud og nyde din dejlige have. Vi skulle jo få rigtig dejligt vejr i dag, så måske du kan finde en krog i haven og bare sidde og nyde.

  Sikken da en nisse du har der. Findes der noget bedre og glæde med end roser :)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lise Lotte :-D¨
   Ja nu må vi se hvad "de" siger på sygehuset imorgen, om de kan finde årsagen. Men i hvertfald skal jeg bare have blodprocenten op så jeg kan få mit energiniveau igen :-D
   Lige nu tegner det til at blive alletiders dag udenfor, fuglene synger og solen skinner. Så bliver det ikke meget bedre.
   Nu må vi se om roser overhovedet vil trives i vores stive lerjord, (tror nok der er noget om at det kan de godt lide) men det skal forsøges :-D

   Slet
 10. Håber snart du er på dupperne igen :) Pænt af din mand sådan at tænke på dig :)
  God bedring Mamse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg godt nok også. Det er træls, at have det sådan at man bare ikke orker noget pga. træthed.
   Betænksom det er han, min havenisse ;-D
   Men når han kommer med planter er han jo også med til at bestemme hvad der skal være af blomster i haven. Han er nemlig ikke så meget til lyserød/pink/lilla som jeg er. Så lidt udspekuleret er han ;-D Men når det er på den´måde gør det ikke noget.
   Og tak skal du have, jeg skal nok komme på dupperne igen :-D

   Slet