mandag den 23. april 2012

Aflyst havedag...

I dag var det meningen at jeg skulle have været i haven og få lavet noget oppe i frugthaven, hvor jeg er ved at lave et staudebed. Vejret var rigtig fint så det passede mig godt.
Men så tikkede der en sms ind;  "Nu er den bette på vej." Det var fra min søn.
Hold da op, så fik jeg travlt. Haven måtte vente. Så jeg kørte til nærmeste "større" by, og fik købt et par knapper, noget satinbånd, gavepapir, bånd, kort, købt lidt ind også ræsede jeg hjem igen.
Fik syet knapper i den bluse jeg har strikket, og sat bånd i kysen og de små futter.

Babyudstyr.

Også har jeg ellers rendt rundt om mig selv 10 gange, (ved ikke engang hvad jeg egentlig har lavet??) så jeg til sidst blev så træt at jeg måtte gå ind og lægge mig.
Py ha det er ski hårdt at blive farmor ;-D
Ved 19 tiden blev jeg så ringet op, at nu var hun født, den lille prinsesse.  Og ja hun er selvfølgelig verdens 8. vidunder så fin og yndig hun er, den lille. Også synes jeg lige i skal se "bevis" for, at hun er en yndig lille sag;

Den yndige prinsesse. (Lidt royal har man da lov at være.)
Nu gætter jeg på det ikke bliver sidste gang hun bliver "skyld" i, at jeg aflyser en havedag. Men det gør ikke noget, slet ikke.

Håber også i andre har haft en god dag.
Nu vil jeg gå til køjs, og få noget tiltrængt søvn.
Nat nat fra Mamse.

ps. I morgen skal jeg i haven, og jeg glæder mig.28 kommentarer:

 1. Tillykke farmor! En stor lykke at få en lille ny i familien - og selvfølgelig en prinsesse. Det er de jo nærmest pr. automatik sådanne dejlige små skatte-basser! Hun bliver fin i farmors fine tøj!

  SvarSlet
 2. Tillykke med den yndige prinsesse. Og hun bliver så fin i det hjemmestrikkede tøj. Ja, så kan hun komme med i haven når hun bliver lidt større.

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med den lille!

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med hende, hun ser dejlig ud....

  SvarSlet
 5. Tillykke med den yndige lille prinsesse. Hvor er du heldig, så pyt med haven, det er også fint vejr i dag, men koldt, så du når det nok.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hvor er hun dog fin. Tillykke med hende farmor. Kan godt forstå at haven måtte vente.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med den yndige prinsesse og din nye titel. Ikke noget at sige til du blev lidt rundforvirret... ;o)

  SvarSlet
 8. Tillykke tillykke. Hvor er hun fin.

  SvarSlet
 9. TiLLYKKE med hende Farmor. Nøj hvor er hun skøn :) Ja hun kommer nok til at være "skyld" i aflyste havedage, men pyt med det. Sådan en prinsesse kommer først.

  SvarSlet
 10. Tillykke farmor.. det er en skøn prinsesse I har fået.. husk at give hende en masse have-oplevelser, det er min farmor der har været med til at give mig haveglæde, og jeg sender mange varme tanker til hende når jeg går og nusser.. knus Pernille.

  SvarSlet
 11. TILLYKKE FARMOR :O) Hvor er hun fin ;o)

  SvarSlet
 12. TILLYKKE med prinsessen, Farmor :-) Hvor er hun bare dejlig.
  Jeg synes det er flot at du kunne finde ud af at hente knapper og pakke ind, så har du da ikke været helt rundforvirret :-D

  SvarSlet
 13. Kæmpe stort tillykke med den lille guldklump :o)

  SvarSlet
 14. Tillykke med den nye titel og den nye guldklump, i form af en fin lille prinsesse :)

  ... og ja hun skal nok komme til at forstyrre dine havedage :D om ikke andet, så skal hun nok få haveglæden ind den vej, det har jeg gjort fra min mormor, så farmor du kan godt regne med at du har fået dig en havehjælper :)

  SvarSlet
 15. Tillykke til den stolte farmor - hun er da ualmindelig yndig. Og den slags små mirakler kan jo bringe de fleste lidt ud af fatning :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 16. Tillykke med den lille prinsesse og den skønne titel, hun er vel nok sød og bliver fin i dit sæt tøj.

  Er hun dit første barnebarn?

  Ulla

  SvarSlet
 17. Tusind tak alle sammen :-D
  Min svigerdatter havde efterlyst hjemmestrikket tøj, og hendes store drøm var et tykt hjemmestrikket barnevognstæppe. Hendes mor kan desværre ikke strikke. Så er det jo dejligt jeg kunne opfylde hendes ønsker.
  Ja det var ret ufatteligt jeg kunne samle mig om at købe de rigtige knapper og bånd ;-D
  Det er jo ikke første gang jeg bliver Bedste dvs. jeg har også 2 skønne guldklumper; Elliot 10 mdr. og Olivia på 3 år. Som jeg er (bonus)Bedstemor for. Den lille ny baby er mit biologiske barnebarn <3, men derfor er de 2 andre stadig bedstes guldklumper <3
  Sidste år havde jeg Olivia med i haven. Hun trasker troligt i hælene af mig, og kigger på hvad jeg laver. Hun elsker når hun kan få lov at gå med min lille blå vandkande og hjælpe med at vande blomsterne. (Hun har forøvrigt allerede fået de første haveredskaber.) Ja man kan ikke starte for tidligt.
  Det bliver spændende at se om Elliot, og den lille ny også bliver interesseret i at følge med ud i haven når de bliver lidt større :-D De skal i hvertfald have tilbuddet. (Man ved aldrig. Det kan være jeg kan lave en hel "hær" af små havehjælpere?) ;-D ha ha....

  SvarSlet
 18. Også stort tillykke herfra. Og hvor er det fint, det du har strikket. God arbejdslyst i haven.

  SvarSlet
 19. Tillykke til den stolte farmor ;-)

  SvarSlet
 20. Stort tillykke farmor herfra.. Og sikke dygtig du er til at strikke.. Har du nu købt nogle haveredskaber til prinsessen ?? ;)))

  SvarSlet
 21. Tusind tak Hanne, Frk. Ernst og Lena :-D
  Mange tak for rosen, jeg elsker at strikke så det var kun en glæde, at få lov at strikke til den lille. (Det er jo ikke alle der er vild med hjemmestrik.)
  Ha ha Lena, nej der er dog ikke indkøbt haveredskaber til prinsessen endnu. Tror lige jeg venter til hun bliver et par år :-D

  SvarSlet
 22. Tillykke farmor! Hun ser vel nok skøn ud.
  Og sikke dejlige sager du har strikket. Jeg ved af erfaring, at en strikkende svigermor skal man værne om :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Nina, hun er bestemt en lille skøn sag :-D
   Tak for rosen. Tror min svigerdatter sætter stor pris på at hun kan "bestille", hvad hun ønsker til den lille.

   Slet
 23. Tillykke med den lille prinsesse.
  Hvor er hun dog sød.
  Skønne ting du har strikket.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 24. Det er et vidunder der trods alt langt overgår en havedag :-)

  SvarSlet