torsdag den 15. marts 2012

Okay hvad blev der lige af mit Kastaniehegn?.....

I går stod jeg ret tidligt op, kl. 5 eller måske lidt før ;-D det gør jeg i perioder.
Dagen før stod jeg op kl. 4.20!!! Ja jeg ved det godt, nogle mener det er om natten, men jeg kan altså ikke holde ud, at ligge i sengen og vende og dreje mig når jeg er vågen. Og i går kunne jeg da slet ikke holde ud, at ligge for længe; mit nye hegn skulle jo komme..... eller hvad???  FOR HVOR BLEV MIT HEGN AF BILKA???!!! øv..... så må jeg håbe det kommer i dag.

Dagen i går var også dagen, hvor jeg blev 46 år!!! (Shit er jeg virkelig blevet gammel?)
Pu ha hvor tiden går. Normalt føler jeg mig bestemt ikke som en på 46, men i går følte jeg godt nok, at der stod helt forkert på min fødselsattest, for jeg følte jeg var 95 i stedet for!!!. Så tiden må bestemt have taget et gevaldigt spring :-O ho ho ho..... ;-D (Heldigvis har jeg det meget bedre i dag.)
Så fik jeg de fedeste gaver af "overnissen";

Fødselsdagsgaver fra Morten.
En skøn bog om løg og knolde, og 2 gavekort; et til "Land og fritid" og et til en planteskole. YES.

Et udsnit fra bogen; Blomstrende løg og knolde.
Bogen indeholder skønne billeder, og god informativ viden om div. løg/knoldplanter.

Hvis ikke det var fordi jeg ret hurtigt ville nå de 95 så ville det ikke være dårligt, at fylde år hver dag.
Også blev jeg inviteret ud at spise på "Tortilla Flats" af Morten. Vi har spist der før, og det bliver heller ikke sidste gang. For de serverer det lækreste mexicanske mad, også er der hyggeligt derinde.
Men hvis jeg skulle spise der, hver dag ville jeg hurtigt blive gigantisk i omfang ;-D

I dag er vist dagen, hvor jeg skal have indhentet noget af det jeg skulle have nået de sidste par dage.
Dvs. Drivhuset skal ryddes op, så det kan blive vasket af. Men om jeg når det hele i dag ved jeg ikke før jeg kommer i gang. Også håber jeg mit Kastanjehegn kommer i dag.

Ha´en dejlig dag.
Hygge fra Mamse.

Senere lige en opdatering;
Jeg har nu ringet til Bilka for, at finde ud af hvor mit hegn bliver af.  Der er sket en fejl ved at jeg ikke har fået afvide, at jeg først kan få det d. 28 Marts.!!!
Stakkels den unge pige jeg talte med hun undskyldte mange, mange gange, så jeg sagde til hende, at det kunne hun jo ikke gøre for. Jeg har indtryk af, at hun desværre har været udsat for mange skæld ud i dag.
At jeg ikke kan få mit hegn før d. 28 ødelægger godt nok lige de planer jeg havde lavet, men det må jeg så lave om. Det går nok. Vi havemennesker er alligevel så vant til at have tålmodighed med det meste. Men nu ved jeg da ca. hvornår det kommer.

28 kommentarer:

 1. Dagen før jeg modtog mit kastanjehegn fik jeg en sms, hvor der stod i hvilket tidsrum det vil komme.
  Så hvis du ikke har fået denne sms skal du måske kontakte Bilka?
  Håber for dig at hegnet snart kommer....
  Jesper - 9haven.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det vil jeg gøre. Havde faktisk tænkt tanken.
   Håber også snart det kommer. Jeg kan jo næsten ikke vente ;-D

   Slet
 2. Dejlige gaver - jeg håber, dit hegn snart dukker op:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er ikke helt dårlig til, at finde på gaver ham Morten.
   Jeg håber også snart det hegn dukker op. Men som Jesper skriver, så er det nok en god idé lige at ringe til Bilka, og spørge hvor det bliver af :-D

   Slet
 3. Tillykke tillykke - skønt med gavekort så man selv kan bestemme:) Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak. Ja det er skønt med gavekort. Glæder mig til at bruge dem. Har allerede en idé om hvad de skal bruges til :-D

   Slet
 4. Tillykke og 46 år er da ingen alder! Herlige gaver og krydsede fingre for, at du får dit
  hegn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, nej jeg føler heller ikke alderen som et problem. Det kan vi jo alligevel ikke gøre noget ved. Men hold op som tiden flyver afsted.
   Uha det hegn! Jeg ringede lige til Bilka.....jeg kan desværre først få det d. 28 Marts!!! Pisse træls, for det ødelægger lige de planer jeg havde. Nå det er der jo ikke noget, at gøre ved. Tålmodighed, tålmodighed, det er man alligevel så vant til som havemenneske :-D

   Slet
 5. Så fik jeg forklaringen på det dejlige vejr, vi havde i går. Tillykke med fødselsdagen Marianne, synd du var syg. Godt du fik dejlige gaver fra Morten, det er han rigtig god til og ud at spise, ja men så kan man ikke forlange mere.
  Ærgerligt med kastaniehegnet, det går lige 2 uger mere øv. Godt der er masser af andet du kan gå i gang med.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth :-D Ja ham Morten er super til det med at finde på gode gaver. Tror måske vi begge gør meget for lige, at finde den helt rigtige gave når der er en anledning.
   Ja det er rigtig ærgerligt med det hegn, men der er så meget andet, der skal ordnes her i haven. Så arbejdsløs bliver jeg ikke med det første.

   Slet
 6. Tillykke med i går :) Dejlige gaver du fik. Ja, det var en bet med det kastaniehegn, når nu man har gået og sat næsen op efter det og lagt planer. Det værste var nok den manglende information. Men du får dig hurtigt omstillet og vendt det til noget positivt, håber jeg.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-D Ja gaverne er perfekte. Regner med vi skal en tur både i "Land og fritid", og på planteskolen imorgen når Morten har fri :-D
   Ja skidt pyt med det hegn, jeg kan jo hverken gøre fra eller til, så tiden må bare bruges produktiv så går tiden også hurtigere. Og før jeg får set mig om er det d. 28 Marts :-D

   Slet
 7. Hjertelig tillykke med dagen i går!
  Vh. Helle

  SvarSlet
 8. Hej. Et stort tillykke med fødselsdagen. Det lyder til at det var en god dag med gode gaver og restaurantbesøg. Jeg tror overnissen forkæler dig noget -)) Du er heldig med ham. Ærgeligt med hegnet, men det var positivt at læse, at du tager det med godt humør og ændrer på dine planer. Man kan jo lige så godt vende det til det gode og få det bedste ud af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-D Ja ham overnissen er ikke helt ringe ;-D ha ha....
   Det manglende hegn kan jeg ikke gøre noget ved, men der er også nok, at tage sig til i haven uden det. Jeg var også igang i dag, for første gang i lang tid. Det var helt dejligt, men koldt. Så det blev ikke til mere end 1½ time, jeg skal jo også lige passe på jeg ikke bliver sengeliggende igen. Så hellere tage det i små portioner. En lille smule hver dag bliver jo også til noget på sigt :-D

   Slet
 9. Tillykke med igår. Jeg siger ligesom Lisbeth, at så var det jo derfor vi havde så skønt vejr :-)
  Og dejlige gaver du har fået. Det lyder som om du havde alletiders dag. Det har vi også fortjent i vores alder ;-) Og jeg er ældre end dig btw.
  Det er godt at du igen kan lave lidt i haven. Du har helt ret i at med lidt hver dag, når man alligevel en del. Sådan arbejder jeg jo også derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Hanne :-D Det var en rigtig dejlig dag. Den slags dage kan vi godt bruge nogle flere af ja, og særligt i vores alder, hvor skroget bare har det bedre når der er plusgrader. Du ser da ellers ikke så gammel ud Hanne ;-D
   Ja det er nu godt at komme lidt ud hver dag, bare en lille smule. Det virker rensende for sjælen.

   Slet
 10. Stort tillykke med fødselsdagen igår - skønne gaver og så lyder det som et dejligt restaurant-besøg. Men av, er det så slemt at blive 46 - så glæder jeg mig ikke til starten af april ;-)
  Jeg tror, at haven og naturen lærer os at blive tålmodige og flexible - det bliver vi nødt til, for vi kan ikke have fuld kontrol på den front. Og tror, at det smitter af på vores omgivelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Susanne :-D Resturant "Tortilla Flats" kan bestemt anbefales, hvis man er i Viborg, og godt kan lide mexicansk mad.
   Nej det er overhovedet ikke slemt at blive 46, det var bare lige mit hoved der fik det til at føles som om jeg var en del ældre ;-D (Sådan en 3 dage gammel hovedpine er bare altid træls.)
   Jeg tror du har ret i at naturen lærer os at være tålmodige, og flexible. Vi er bare nød til, at indrette os efter vind og vejr. Det er nok sundt nok, at vi ikke kan styre alt.

   Slet
 11. Tillykke med fødselsdagen :-) Troede lige dit hegn var blevet hugget da jeg så overskriften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-D Ha ha.... nej det var ski ikke godt, hvis det var blevet hugget ;-D Det er desværre bare blevet lidt forsinket, men det klarer jeg nok. Også selv om det er træls. Men jeg glædes ved, at se dem der har fået deres hjem, og hvor glade de er for det. :-D

   Slet
  2. Tillykke med dagen i går. Mexicansk det får mundvandet frem. 46 år er da ingen alder. Surt at vente når man lige regner med det er på trapperne, der er da laaaaaaaaaaaaaaaag tid til 28-3.

   KH Margrethe

   Slet
  3. Tak Margrethe, men det var nu d. 14 ;-D hi hi.. Nej jeg føler mig da heller ikke specielt gammel. Kun når skroget ikke vil som jeg vil.
   Ja der er da lidt tid til d. 28, men nu er stolperne da købt så hegnet kan blive sat op når det kommer :-D Tiden skal nok gå hurtigt, jeg har 700 projekter, eller noget i den stil, der skal ordnes udenfor :-D

   Slet
 12. Tillyke med dagen i går og sikke nogle fine gave. Håber snart, at Bilka "disker" op med dit kastanjehegn.

  Forårshilsen fra Søren

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-D
   Bogen er "lidt" farlig, hold da op der er mange løg-og knoldvækster man liiige pludselig får lyst til at prøve af ha ha... det må lige vente lidt.
   Ha´en god dag.

   Slet
 13. Også et forsinket tillykke fra mig, det bliver spændende at se, hvad du får købt. Og så må vi bare være tålmodige med at se dit hegn.

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Hanne. Jeg har lige lavet et nyt indlæg med det jeg har købt.
   Tålmodighed lønner sig ;-D
   Tak også en god weekend til dig.

   Slet