tirsdag den 21. februar 2012

"Nissen" kom lige forbi.....

Da min "husnisse" kom hjem fra møde på sygehuset i går, havde han lige været forbi Aldi og handle ind,  også havde han købt lidt godt til mig :-D
Både til mavsen, og til haven... elsker min "nisse" <3 .....


Geranium, Astilbe og Saponaria.
I den store pakke på bordet er mit nye solcellespringvand, som jeg bestilte til mig selv i forgårs fra http://www.energikompagniet.dk/  (For at fejre at jeg, for første gang, havde "banket" Morten i frisbeegolf på vores Wii... hi hi hi... kan han lære det :-D )
Det var efter inspiration fra "Aitos have" (altså solcellespringvandet) som fortalte for noget tid siden, at hun havde bestilt et. Det syntes jeg simpelthen var god en ide´ så jeg ikke kunne slippe tanken om, at måtte eje sådan et. (Hader nemlig tanken om nedgravede kabler osv.)

Nå men i  formiddags måtte jeg bare ud for at kigge om der også var noget på vej op i min have. Synes jo alle taler om at deres vintergækker, og nogle sågar om Krokusser der blomstre.
Og sørme om ikke også vores Vintergækkerne blomstre........

Vintergækker i "vildnæsset"
Krokusserne er også på vej....

Krokus på vej.
Nå jeg må hellere smutte igen..... jeg er nemlig i gang med at tegne haveplaner..... I skal nok få det at se, når jeg er færdig.
Ha´en god dag.
Hygge fra Mamse.

13 kommentarer:

 1. Altså ham din husnisse, han er ikke så ringe endda... husk endelig at fortælle ham det - tit og ofte ;o)
  Er spændt på at se dit solcellespringvand, og hvad det går ud på... og meget spændt på, at se dine haveplaner :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke så ringe med ham "husnissen" ;-D Og bare roligt, han ved sørme godt jeg skønner på det når han er så betænksom. Nu er jeg jo heller ikke typen der kan skjule når jeg bliver glad :-D
   Solcellespringvandet skal jeg nok vise når vi kommer lidt længere hen på året... og mine haveplaner viser jeg også snart, når der lige kommer lidt mere styr på det.
   Også en go´aften til dig :-D

   Slet
 2. Sådan noget måtte min husnisse også gerne gøre...vær glad for at du har sådan en god nisse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også meget glad for min "husnisse" :-D

   Slet
 3. Ja Mamse du må godt nok være glad for din husnisse. Det er da dejligt for dig og betænksomt af ham at tage sådan nogle fine ting med hjem til dig.
  Er også spændt på at se springvandet, jeg har ønsket mig et til min fødselsdag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min "husnisse" ved, hvad der gør mig glad. Og når jeg er glad tror jeg også han er glad :-D
   Jeg forstår godt du ønsker dig et springvand. Elsker simpelthen lyden af vand :-D

   Slet
 4. Ja det er da en rigig god husnisse at ha'. Sådan en gave får man jo glæde af flere gange - både mens man sår og drømmer og når de blomstrer. God fornøjelse med såningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Du kan tro jeg har fået sået noget, men må lige trække vejret, det er jo ikke alt, der kan såes nu. Godt man har noget at glæde sig til.
   :-D Praktisk "husnisse" jeg har, for det kommer jo også ham til gode når jeg er glad. Og selv om han ikke selv gider havearbejde, så kan han godt lide at kigge på det.

   Slet
 5. Hej Sikke en sød husnisse, du har. Jeg glæder mig til at følge med i dine kommende planer. God idé med solceller, det må være miljøvenligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja min "husnisse" er helt sød må jeg sige, selv om han også kan være en slem "drillenisse" ;-D hi hi hi....
   Mit springvand kan jeg takke "Aitos have" for, for det var der jeg så et link til energikompagniet. Jeg har nemlig længe ønsket mig noget med vand i haven, men orkede ikke tanken om nedgravede kabler osv. så må solceller jo være det ideélle. Nu håber jeg så bare det lever op til mine forventninger :-D

   Slet
 6. Hej
  Hvor dejligt at få frø forærende :-)
  Jeg er rigtig spændt på at læse om dit nye springvand, når du engang får det pakket ud - og se billeder selvfølgelig ...
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk rodknolde han er kommet hjem med, og for at det ikke skulle være løgn er der faktisk allerede nogle meget små lysegrønne spire i Geraniumen :-D Så det er rigtig spændende.
   Selvfølgelig skal i nok få billeder både af planterne, og af mit springvand når vi engang når dertil ;-D

   Slet
  2. Ps. Plantepakkerne jeg fik er fra Aldi, de koster 10 kr. stykket, så det er jo til at overkomme. Men det bliver glæden jo heldigvis ikke mindre af :-D

   Slet