mandag den 14. maj 2012

Bare lidt billeder.

Her forleden dag fik jeg lov, at låne Mortens kamera da jeg gik havevandring. Det er lidt anderledes at tage billeder med. Synes da lige i skal se hvad der kom ud af det.En lille Fransk Anemone.En mere lille Fransk Anemone, der er ved at springe ud.En lille bitte Hornviol, der har sået sig ude i gruset.Mahonien blomstre.Løjtnantshjerte "Burning heart"


Kinesisk dværg rhododendron "Saint Merryn"


Æbletræet.
Ja det var så lidt billeder på en regnvejrsdag.

Ha´en god dag.
Hygge fra Mamse.

25 kommentarer:

 1. Det var gode billeder Marianne,her regner det nu ikke endnu.
  Har du set hvor fint vejr de lover på lørdag, nu må du lige fyre under Morten, når nu han har fri hele ugen. I vil ikke fortryde turen, det håber jeg i hvert fald ikke :o)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :-D Vi har fået masser af regn den sidste uges tid. Nu vil jeg gerne have lidt tørvejr så jeg kan komme ud og ordne lidt.
   Vi må have Samsøbesøget til gode til en anden gang. Du skal nok få en forklaring senere ;-D Men jeg håber da i får tørvejr og høj solskin. Jeg er slet ikke i tvivl om at i nok skal hygge jer ;-D
   Knus Marianne :-D

   Slet
  2. Øv det var en skam Marianne. Men måske skal Morten over og besøge kollegaen en anden gang, så er I i hvert fald velkomne.
   Lige nu tyder det på godt vejr på lørdag, så jeg håber, at det holder.
   Knus
   Kisbeth

   Slet
 2. Det er rigtig gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase, og velbekomme.
   Du må have en god aften :-D

   Slet
 3. Fine billeder; men det synes jeg nu også, du plejer at vise, når du bruger dit eget kamera.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie, det var pænt sagt :-D Så er mit gamle kamera ikke dømt helt ude i kulden endnu ;-D ha ha...

   Slet
 4. Fine billeder du har fået taget....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, håber snart der bliver noget nyt og spændende at tage billeder af :-D

   Slet
 5. Skønne billeder, især nr. to... det er guf :o)
  Her regner det også, så min plan om at plante er par træer efter arbejde er droppet :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bettina :-D
   Ja jeg er snart ved at være godt træt af regn. Vi skulle have lavet græsplæne i sidste uge, men måtte udskyde det fordi det efterhånden er en mudderbane derude.
   Nu du siger træer, så kommer jeg i tanke om, at jeg har nogle der gerne snart skulle i jorden. De står i en balje vand, og har stået der i.... ja noget tid ;-D

   Slet
 6. Fine billeder Marianne - herovre østpå er der heller ikke tegn på regn (kl. 17:51 dut)
  Man kan ovenikøbet se lidt strejf af sol.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente :-D Bare det var her der var tørvejr og sol. Men på den anden side er det godt med noget vand til alle de nyplantede blomster, buske og træer :-D

   Slet
 7. Fine billeder - det har du da godt styr på, selvom det er et uvant kamera. Bregner er altså en skøn plante, og temmelig speciel på det her tidspunkt, hvor den ikke er foldet helt ud endnu.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina :-D Det er sjovt med hans kamera, den er altså bedre til at få de helt små detaljer med end mit eget er.
   Ja jeg er selv ret vild med Bregner. De er så smukke når de begynder, at rulle deres smukke frodige blade ud. Hvis ikke jeg skulle andet kunne jeg godt sidde i timevis og glo på de forskellige bregner, og deres spændende blade. De giver altså et bed noget helt specielt som man ikke får fra andre planter.

   Slet
 8. Wauw Det MÅ du altså gøre noget mere i. Morten HIT med kameraet til Mamse når hun skal fodreblogdyr :P. Men jeg synes nu også om de gamle, men man kan sagtens se forskel :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg tror nu sagtens jeg kunne få lov, at låne hans kamera noget mere. Ulempen ved billederne er bare, at de tager endnu længere tid at lægge ind, når jeg laver indlæg. Jeg syntes nu også man kan se meget forskel. Men jeg er også meget til de små detaljer :-D

   Slet
 9. Det er da nogle gode billeder. Det kan godt ærgre mig jeg ikke er så god til teknik. Man kunne måske tage nogle bedre billeder hvis man kendte tenikken på ens kammera.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Margrethe :-D Jeg er altså heller ikke en ørn til teknik, og jeg har også tit sagt til mig selv at NU skulle jeg nærkigge brugsanvisningen til mit kamera.
   Jeg kunne sikkert få meget mere ud af det end jeg får nu. Men det er bare så kedelig læsning ;-D

   Slet
 10. Skønne franske anemoner - dem har jeg slet ikke. Se, man kan simpelthen bare blive ved med at finde planter, man må eje - puha, begrænsning er en svær ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de franske Anemoner er skønne, jeg troede ellers de var gået til, så jeg blev rigtig glad da jeg opdagede de var ved at springe ud. Blogland er et faaaaarligt sted, man ser hele tiden planter man ikke kan leve uden :-D

   Slet
 11. Hej, jeg kom lige forbi i min søgen efter et hegn, jeg så i programmet Grøn Glæde i går. Og så dukkede dit kastaniehegn jo op! ;-) Og din blog!! Den er rigtig fin. Om jeg egentlig skal ha sådan et hegn ved jeg ikke, men jeg skal da helt sikkert kigge med på din blog!! Jeg sidder her med tørre hænder, fordi jeg var i haven hele dagen i går. Dejligt! Havearbejde er bare det bedste! :-) også selvom man har en lille, leret have som jeg! French vanilla! Havde aldrig set dem før, skal helt sikkert have næste år! (for sent nu, øv!) jeg så din hosta-børn fra marts. Var det frø fra egne planter? Ja, jeg er have-novice, så jeg suger til mig! Og tak for at du deler ud af din haveglæde! Det er så dejligt at læse og se billeder! (bruger du 'makro-funktion' når du bruger din mands kamera? For så kan du komme heeeeelt tæt på detaljen! Støvdragere og vanddråber, f.eks.) /hilsener Mie, Hadsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie, tak for rosen. Du er velkommen til at kigge med så meget du har lyst :-D
   Kender godt det med de tørre hænder. Jeg plejer at smørre mine med kopattesalve. Det hjælper da lidt.
   Om haven er stor eller lille betyder ikke noget, glæden er den samme. Bare det at kunne gå ud, er guld værd.
   "French Vanilla" skal jeg også prøve næste år... mine små frølinger gik nemlig tabt en kold nat :-/ øv, men de skal forsøges igen.
   Mine Hostaer er fra frø jeg har været så heldig, at få tilsendt fra en anden haveblogger.
   Man kan lære så længe man lever, heldigvis. Jeg har da før haft Hosta i min have, men har da aldrig spekuleret på, at man selv kunne frøformere dem. Så det var rigtig spændende da jeg skulle prøve det. Og at det så lykkedes over alt forventning, var da helt vild spændende.
   Ja det skal nok passe, at det er makro-funktion jeg brugte. Det er helt vildt så fine detaljer man kan få med når man bruger det.

   Slet