fredag den 6. januar 2012

Forårsbobler.

Sikke en smuk dag, at stå op til.
Det kan godt ske jeg står tidligt op, men jeg er en sløv starter. Jeg skal jo lige have et par kopper kaffe inden jeg er klar. Og det var jeg da jeg havde sendt kæresten på arbejde.
Jeg tog de hjemmestrikkede lange sokker på i mine elskede gummistøvler. Nysgerrigheden efter at komme ud og se, hvor hvor slemme skaderne på mit drivhus er, efter de sidste dages storm, var stor.
Øv der var smadret flere ruder i den ene side, og på en eller anden måde er drivhuset blevet "rykket" skævt.
Nå det skulle ikke få mit strålende humør spoleret, så jeg gik lige en runde med mit kamera, for at få et overblik (over alle de planter jeg ikke har :-D ) ha ha ha......nej selvfølgelig for at få et overblik over, hvad der skal gøres de næste mange måneder.
Hele baghaven ser jo sådan ud, (få nu ikke kaffen galt i halsen det skal jo være slemt før det kan blive godt.)  Indrømmet, nogle gange skal det være MEGET  slemt før det bliver godt.

Baghaven set fra bagdøren.

Baghaven set fra hushjørnet.
 Billederne fra baghaven er ikke taget i dag. Men der imod  fik jeg øje på det her. Jeg anede slet ikke at der var løgplanter der. (Oppe ved hækken) For jeg troede jeg havde fjernet alle planterne inden ham entreprenøren kom og møblerede om på jorden i haven. Jeg ville have taget flere billeder, men så løb mit kamera tør for strøm. Jeg lover at gå en runde en af de nærmeste dage så i kan se alt det andet der spirer.
Så gik jeg en, for mig lang, tur. Det var dejligt friskt, så jeg var godt rød i kinderne og næsen da jeg kom hjem. Skønt at føle sig i live.
Ja og for at det ikke skulle være løgn er mine Studenternelliker spiret :-D
Ha´en rigtig god aften.

13 kommentarer:

 1. Tillykke og velkommen i blog-land. Fin blog og det blir' spændende at følge dig. Du har jo været sød og kommenterer mange steder.
  Dejligt med en blogger mere......VELKOMMEN HA jeg var den første!

  SvarSlet
 2. Tillyke med at du er kommet i gang som blogger - du er jo i forvejen kendt som flittig kommentator. Hvor bliver det spændende at følge hvordan du skal tilplante alle de skønne kvadratmeter vi ser der hen til drivhuset.
  Det bliver en herlig havesæson og jeg ved at du vil nyde at vise os alt det du finder på.
  Stor havehilsen fra Berit

  SvarSlet
 3. P.S. - jeg har lige været ovre få dig skrevet på til Danske Haveblogs hos Jesper.

  SvarSlet
 4. Et stort velkommen til som blogger - skønt. Det bliver rigtig spændende at følge dig :-)
  Hvor ser det fedt ud med den hævede terrasse omkring drivhuset. Men sgi' da rigtigt ærgerligt, at drivhuset er blevet slået skævt i stormen.

  SvarSlet
 5. @Bente. Tusind tak, og ja du er den første :-D Jeg glæder mig til, at komme "ordentlig" igang, med at blogge.
  @Berit. Tak så må vi se om han/Jesper vil have mig på sin liste :-D ha ha ha......Uha ja det har jo taget mig noget tid at komme "ud af skabet", men det tekniske har skræmt mig. Men så blev jeg enig med mig selv om, at nu måtte det være, hvis det skulle være.
  @Susanne; Tusind tak. Ja det var kæresten der syntes drivhuset skulle op på terrassen, og det er jeg blevet glad for. Nu må vi se om vi kan gøre noget ved drivhuset, ellers må det være som det er. (Selvfølgelig med nye glas i)

  SvarSlet
 6. Der er lidt at gå i gang med i den have, men så kommer du ikke til at kede dig :o) God arbejdslyst Marianne og som sagt velkommen her.

  SvarSlet
 7. Wow for en jomfrulig have, det bliver spændende at se de næste billeder :o) Godt du sprang ud af skabet, det er da for kedeligt at stå derinde, når man nu kan få friske røde kinder af at blogge... eller jogge...nå men du kommer fluks på min blogliste :o)

  SvarSlet
 8. Velkommen i bloglandia Marianne.....jeg er sikker på du kommer til at føle dig hjemme her blandt havetosser, nisser og nørder.........glæder mig til at følge med i din have som jo nærmest ligger i min baghave ;0)

  Blæsten har været ufattelig hård ved drivhusfolket i år....håber det kan reddes.

  Dorthe

  SvarSlet
 9. @ Lisbeth; ingen chance for at jeg kommer til at kede mig :-D
  @ Fru Friis; Ja det er vist også det eneste jomfruelige der er her ;-D hi hi..... Men det giver jo bare en masse skønne muligheder, med den jomfruelige jord altså.
  @Dorthe; havetosser, nisser og nørder er lige noget for mig, så jeg er sikker på jeg nok skal komme til, at føle mig hjemme. Det er dejligt, at have nogle naboer, der har samme interesse som en selv.
  Jeg glæder mig til at lære meget mere både om, forskellige planter, men også at finde ud af teknikken bag bloggen.

  SvarSlet
 10. Også et stort velkommen til Blogland fra mig :-)
  Jeg synes også at det er en flot blog du har fået dig allerede. Og med alt den plads du har der i haven, skal du da nok få en masse at skrive om.
  Der er så fyldt med søde mennesker og god inspiration her, så du er kommet til det rette sted.
  Hilsen Hanne i haven.

  SvarSlet
 11. @Hanne; Altså man kan da kun føle sig velkommen i blogland med den modtagelse. Tusind tak, også for rosen af bloggen. Jeg er ikke helt venner med teknikken endnu, men det kommer vel. Ja jeg har masser af plads, så det er bare, at finde ud af hvor de forskellige planter skal være. Jeg har jo lidt planter,der står omme i forhaven, og bag ved terrassen.

  SvarSlet
 12. Mamses oase... det kan kun blive godt med det navn :o)
  Velkommen til - jeg er selv ny blogger, men har det fantastisk godt her i Blogland :o)
  Det blir så spændende at følge tilblivelsen af din have, det vil jeg glæde mig til :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 13. @Møllebakkehaven; Ja Mamses oase, er måske meget sagt om haven lige i øjeblikket, men det skal nok blive godt engang.
  Ja der er skønt her i Blogland, sikke en velkomst jeg har fået. Det giver også blod på tanden, og gør en så glad.
  Jeg er også flittig læser af din blog. Den er bare så fin :-D

  SvarSlet