søndag den 2. juni 2013

Forventningens glæde er stor.

Nu er det tid for Syrenerne.
Syrenerne med deres store klaser af blomster og skønne skønne duft. Og jeg har glædet mig SÅ meget.
Sidste år fik jeg af min nabo/genbo 2 små Syrentræer (vildskud fra deres STORE Syren de har bagerst i deres have.) Dem er jeg rigtig glad for, men jeg var nu ikke sikker på de ville blomstrer i år når de blev plantet sidste år. Men sørme så, de står nu med de skønneste duftende blomsterklaser.

 
 

Billedet er nu ikke taget i dag, hvor det jo har blæst en halv pelikan.
Men jeg MÅTTE ud i dag, for fra stuevinduet kunne jeg se, at nu var der endelig sket noget jeg har gået og ventet længe på.
Min meget smukke Bonderose, som jeg har ventet på de sidste 2 år. Men hold nu op, det er jo ventetiden værd. Og så har det ikke mindre end 4 kæmpe store blomster <3




Bonderose, rubra plena ;-) Tak for hjælpen Dorthe (Frk. Solhat.)


Bonderosen købte jeg på det første plantemarked jeg var på efter jeg var flyttet herud (for 3 år siden.) Ved ikke om jeg har et navn på den et sted. Det må jeg lige kigge efter.

Det var faktisk alt hvad i får for denne gang.
Når vejret bliver mere roligt om et par dage vil jeg vise nogle af mine Geranium, for de er nemlig også startet med at blomstrer. Men meget svære at tage billeder af når det blæser så meget.

Ha´ en dejlig aften, også til de nye faste læsere. Velkommen i Oasen, håber i vil føle jer velkomne, og smide en kommentar i ny og næ :-)
Hygge fra Mamse.